Zoeken:  
Wilt u reserveren? Dat kan
U kunt onze groepsaccommodaties huren met of zonder aanvullende zaken en diensten. Zo hebben wij de mogelijkheid om maaltijden in verschillende luxe-varianten te serveren. De eenvoudigste variant is die waarbij eenvoudige maaltijden worden bereid en waarbij de groep zelf de benodigde corveediensten verricht. Ook is het mogelijk om luxere maaltijden af te spreken die ook weer zonder corveediensten uwerzijds worden geserveerd.

Onze accommodaties zijn bij uitstek geschikt om als uitgangspunt te dienen voor watersportactiviteiten. In de omgeving zijn voldoende bootverhuurders en rondvaartbootbedrijfjes om uw verblijf bij Z’eiland Heegermeer uit te breiden. Via deze link vindt u een lijst met enkele bedrijven die in Heeg gevestigd zijn en die u mogelijk van dienst zouden kunnen zijn.

Vastleggen van een periode:



Onder de knop “reservering(soverzicht)” kunt u zien welke periode en welke accommodatie bij ons nog vrij is. Voor een vrije periode kunt u een optie nemen door de knop rechts onder op het kalenderblad te gebruiken.



U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst telefonisch contact met ons te zoeken (0515-442363) en om een offerte te vragen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar van 8.30 u tot 21.00 u.

Als u nog met anderen moet overleggen kunt u tot maximaal 2 opties vastleggen voor een periode van maximaal 8 dagen. Als u geen behoefte heeft aan overlegtijd kunt u dit aangeven bij de optie in het vakje “activiteiten”. In dat geval zetten wij de optie (na een interne controle bij ons) zo snel mogelijk om in een definitief contract.
 

Wilt u eerst eens vrijblijvend komen kijken bij ons dan kan dat na telefonische afspraak (0515-442363).