Zoeken:  
Actueel

 

Laatste update: 30 november 2023.

 

 Prijzen 2024.

We hebben de prijzen voor 2024 vastgesteld. Voor de maaltijden met 4,5%. Voor de accommodatie met 2,5%. Je vind de prijzen onder "Accommodatie" -> "prijzen".

Wintersluit van de groepsaccommodatie:

Onze accommodaties zijn momenteel gesloten omdat het nu "winter" is. Per 12 april openen wij de deuren weer. Eventueel op verzoek al met Pasen (29 maart)

Routeaanwijzingen:

Onze route A is op zich ongewijzigd maar de omgeving is wel veranderd. De loodsen en woonhuizen van v/h jachthaven Foekema zijn al een aantal jaren geleden gesloopt. De oude haven is gedempt. En inmiddels is er een nieuwe waterpartij aangelegd. Daaromheen zijn nu woonhuizen gebouwd voor permanente bewoning. Het voorheen grote parkeerterrein van het dorpshuis is middels een wat merkwaardige bomenbak in twee kleinere parkeerterreinen gedeeld. Op het deel van het parkeerterrein dat het dichtst bij ons is, liggen grasstenen. Dat zijn parkeerplaatsen maar het lijkt of je op het gras staat.

Op onze route B zijn alle 12 recreatiewoningen voltooid. Het openbare parkeerterrein kan geheel worden gebruikt. Onze overzetplaats is nu goed bereikbaar. In Google maps is onze overzethaven te vinden als "Gouden Bodem 14A". Inmiddels staat er wel verlichting en is er voor elke accommodatie een eigen overzetbel. Voor contact met de beheerders (Hannah en Leo) zit er een "voordeurbel" op het aanhangwagentje (bij de ingang van ons parkerrterreintje) Het is mogelijk om een auto totaan de waterkant te rijden zodat er direct kan worden overgeladen van overzetboot naar auto en omgekeerd. Parkeren kan voor tenminste 1 auto per groep (zie bordjes Boerderij en In Dubio). De beschikbare parkeerplaatsen staan aangegeven op de tekst bij de overzetbel. Overigens: altijd eerst overleggen met Hannah of Leo. De andere auto's kunnen wel lossen op ons haventerrein maar moeten op de beschreven parkeerplaatsen in de vakken worden geparkeerd. Let op: Laden en lossen graag op ons terrein. Daartoe het draadje even open maken en na gebruik weer dicht.