Zoeken:  
Onze accommodaties

Twee accommodaties.

Z’eiland Heegermeer beschikt over twee accommodaties. De tot gezellige groepsaccommodatie verbouwde friese boerderij aangeduid met de naam “De Boerderij” en het tot comfortabel accommodatieschip verbouwde binnenvaartschip genaamd “In Dubio”.

Elk met een geheel eigen karakter en zowel apart van elkaar of samen te gebruiken, uitstekend geschikt voor bijeenkomsten voor bedrijven, clubs, verenigingen en families. U vindt er een gastvrij onderkomen in een verfrissende omgeving.

Het besloten karakter en het feit dat er per accommodatie niet meer dan één groep tegelijk aanwezig is, zorgen ervoor dat u met uw groep een grote mate van privacy geniet.

Omtrent het gebruik van de accommodatie:

Onze accommodatie is bedoeld voor mensen die elkaar willen ontmoeten voor werk of vrije tijd. Studentenverenigingen of disputen zijn echter niet welkom. 
 

Algemene informatie accommodatie

Voor onze accommodaties geldt dat het gebruik van de volgende zaken inbegrepen zijn bij de prijs:

• Energie en water.
• Matrassen dekbedden en kussens.
• Bestek, borden, glazen en kopjes in ruim voldoende mate.
• Het gebruik van theedoeken, werkdoeken, dweilen en tafellakens.
• Toiletpapier en keukenrollen.
• Gebruik van vuilniszakken.
• Schoonmaakmiddelen.
• Eenvoudige muziekinstallatie radio/casetterecorder/cd-speler.
• En eventueel nog: beamer en scherm; overheadprojector; dvd-speler.

De barfaciliteiten:

Zowel ‘De Boerderij’ als de ‘In Dubio’ hebben eenvoudige barfaciliteiten. U heeft die in eigen beheer. U bepaalt zelf wat voor drankjes er geschonken worden (en welke niet) en tegen welke prijs. 

De maaltijden:

U kunt de maaltijden zelf bereiden. Onze keukens zijn daar goed voor ingericht. U bent dan uiteraard ook zelf verantwoordelijk voor de inkoop. Ingredienten die u nodig heeft kunt u zelf meenemen of bestellen bij de plaatselijke leveranciers. Zij brengen ze vaak (wel zelf afspreken!!!) tot bij de overzet. Brood, levensmiddelen, groenten, melk en vlees kunt u allemaal krijgen bij (de nieuwe) "PLUS Gerritsma" aan de Koaldijk 17 te Heeg. Telefoonnummer 31(0)515-442209. Let op: de openingstijden zijn ma-za van 8-20.00 uur. Op zondag open van 9-18.00 u.

Z’eiland Heegermeer kan echter de zorg voor de maaltijden geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Er zijn meerdere pakketmogelijkheden maar meestal leveren we maatwerk in overleg met u.

Print page