Zoeken:  
Wie zijn de mensen achter Heegermeer

De verhuur van groepsaccommodaties is een activiteit van Heegermeer Opleidingen, beheerd door Hannah en Leo Versloot. Het bedrijf is in 1973 van start gegaan als zeilschool voor volwassenen “Zeilschool Heegermeer” onder aanvankelijke leiding van de ouders van Leo. Sinds 2000 zijn de activiteiten gericht op de verhuur van de accommodaties aan groepen. Elke groep kan op zijn eigen wijze invulling geven aan dat samenzijn maar overduidelijk is toch wel dat de meeste groepen komen voor het genieten van de watersport en de ruimte die de Friese Zuidwesthoek biedt. Zelfs als het druk is in Friesland heeft Z’eiland Heegermeer nog altijd veel rust en ruimte te bieden omdat de accommodaties gelegen zijn op en aan een eilandje pal aan de rand van het Heegermeer. Het grote terrein, meer dan een hectare, biedt veel ruimte voor buitenactiviteiten zonder daarbij door een ander gestoord te worden.

Hoewel Zeilschool Heegermeer dus niet meer bestaat zijn er tegenwoordig wel weer zeilschoolactiviteiten op de accommodaties van Z’eiland Heegermeer. Dit zijn activiteiten van zeilschool “Op de Helling”, een zelfstandig werkende organisatie die op internet bereikbaar is op de site www.helling.nl

Afdrukken:U kunt elke pagina van onze site afdrukken door met de linker muisknop ergens op de tekst te klikken en vervolgens met de rechter muisknop te klikken. Dan kunt u kiezen voor “afdrukken”. De beste weergave ontstaat door de tekst liggend(landscape) af te drukken. U kunt daarvoor kiezen onder de knop “eigenschappen” die in het printermenu staat.