Zoeken:  
Algemene voorwaarden Heegermeer

De contractant is steeds verantwoordelijk voor het door hem/haar gehuurde en het gedrag van de leden van de groep. Schade of extra kosten ontstaan tijdens uw verblijf aan de accommodatie, de inventaris, de omgeving of de boten wordt bij u in rekening gebracht. Overigens volgen we de algemene voorwaarden voor groepsaccommodaties van de Recron.

Als u komt is de accommodatie schoon en opgeruimd. De eindschoonmaak is standaard bij de prijs inbegrepen. Bij vertrek moet de accommodatie ordelijk en “bezemschoon” worden opgeleverd. Dat wil zeggen: alle meubels staan op de plaats waar u ze aantrof, vuilnis is verwijderd en losse rommel is verwijderd. Bij zelfverzorging is alle afwas gedaan en schoon teruggeplaatst in de kasten.

Z’eiland Heegermeer vraagt bij boeking een aanbetaling van ten hoogste € 500,--. Het kan voorkomen dat er voor aankomst op de accommodatie een borgstelling wordt gevraagd. Een borg wordt terugbetaald als na het vertrek van de laatste deelnemer en een grondige inspectie is gebleken dat er geen schades zijn.

Een weekend is standaard de periode van vrijdag 13.00 uur t/m zondag 18.00 uur. Een 4 daagse midweek is standaard van maandagochtend 11.00 uur t/m donderdagochtend 10.00 uur. Een hele week is standaard een midweek en een weekend of een weekend en een midweek. Afwijkende periodes zijn alleen na voorafgaand overleg te boeken. Voor elk uur eerder komen dan de standaardtijd of een uur later vertrekken dan de standaardtijd (de aankomst van de eerste resp. laatste persoon) geldt een tarief van € 50,--. Eerder komen of later vertrekken is niet altijd mogelijk en daarom alleen te boeken na overleg tussen u en Z'eiland Heegermeer.

Print page