Zoeken:  
Actueel

 

Laatste update: 24 maart 2020.

 

Corona:

Nu de wereld wordt geteisterd door het corona virus zijn wij gedwongen om als groepsaccommodatie alle activiteiten te staken. In ieder geval tot 1 juni. Wat er daarna gebeurt weten we nog niet. Met alle groepen van maart, april en mei is contact geweest. De meeste groepen hebben/zijn geannuleerd. Voorlopig gaan we er van uit dat er vanaf 1 juni wel weer activiteiten mogelijk zijn. Inschrijven kan ook op dit moment en mocht er dan weer een overheidsbeslissing zijn, dan is annuleren kostenloos mogelijk.

Routewijzigingen:

Onze route A is op zich ongewijzigd maar de omgeving is wel veranderd. De loodsen en woonhuizen van v/h jachthaven Foekema zijn gesloopt. De oude haven is gedempt. En inmiddels is er een nieuwe waterpartij aangelegd. Het voorheen grote parkeerterrein van het dorpshuis is middels een wat merkwaardige bomenbak in twee kleinere parkeerterreinen gedeeld. Op het deel van het parkeerterrein dat het dichtst bij ons is, liggen grasstenen. Dat zijn parkeerplaatsen maar het lijkt of je op het gras staat. De capaciteit van de parkeervoorziening is nu verminderd. de gemeente heeft toegezegd dat er weer een uitbreiding van die capaciteit in het verschiet ligt. Maar wanneer???

Op onze route B worden de voorbereidingen getroffen voor het bouwen van een aantal recreatiewoningen. Gelukkig is nu net onze nieuwe overzetplaats gereed gekomen. Weliswaar nog zonder ligt en zonder overzetbel maar daar wordt binnenkort aan gewerkt. Het is nu ook mogelijk om een auto totaan de waterkant te rijden zodat er direct kan worden overgeladen van overzetboot naar auto en omgekeerd. Parkeren kan voor 1 auto per groep. De andere auto's kunnen op de beschreven parkeerplaatsen worden gezet. 

We houden u op de hoogte.

De prijzen van 2020:

Voor 2020 gaan we onze prijzen met zo'n 3% verhogen om de inflatie en de extra gestegen energieprijzen te compenseren. 

De In Dubio: 

Met ingang van 2020 is het ook mogelijk voor de verblijfsgasten van de In Dubio om een korte of langere rondvaart met de In Dubio te maken. Duur, doel en invulling is in overleg met Hannah en Leo.