Zoeken:  
Actueel

 

Laatste update: 13 feb 2021.

 

 

Corona en de groepsaccommodatie:

Hoewel groepsaccommodaties niet formeel gesloten zijn, is de 1,5 meter regel voorlopig de feitelijke beperking van het gebruik van onze accommodaties.  Er zijn mogelijkheden om gebruik te maken van de accommodaties maar het is soms even puzzelen hoe het moet. De combinatie van de Boerderij en de In Dubio levert de mogelijkheid op om veel mensen een 1-persoons kamer te bieden. In de grote ruimte van de boerderij kunnen, met inachtneming van de 1,5 meter regel zo'n 30 mensen eten.

Door de In Dubio in combinatie met de Boerderij te gebruiken kan je een beetje een normale groepsgrootte onderdak bieden. Wil je zoiets? Neem dan contact op om naar de mogelijkheden te zoeken die bij jouw groep passen.

Voor wat betreft de boekingen, boeken wij alsof er geen corona bestaat. Op het moment dat een verblijf van een groep niet kan of niet mag, dan annuleren wij in principe zonder kosten. Niemand weet hoe het gaat lopen. We zien wel.

Routewijzigingen:

Onze route A is op zich ongewijzigd maar de omgeving is wel veranderd. De loodsen en woonhuizen van v/h jachthaven Foekema zijn gesloopt. De oude haven is gedempt. En inmiddels is er een nieuwe waterpartij aangelegd. Daaromheen worden nu huizen gebouwd voor permanente bewoning. Het voorheen grote parkeerterrein van het dorpshuis is middels een wat merkwaardige bomenbak in twee kleinere parkeerterreinen gedeeld. Op het deel van het parkeerterrein dat het dichtst bij ons is, liggen grasstenen. Dat zijn parkeerplaatsen maar het lijkt of je op het gras staat. De capaciteit van de parkeervoorziening is nu verminderd. de gemeente heeft toegezegd dat er weer een uitbreiding van die capaciteit in het verschiet ligt. Maar wanneer???

Op onze route B zijn inmiddels de eerste van de 12 recreatiewoningen in aanbouw. Gelukkig is nu net onze nieuwe overzetplaats gereed gekomen. Inmiddels met verlichting maar nog zonder overzetbel (daar wordt binnenkort aan gewerkt). Het is nu ook mogelijk om een auto totaan de waterkant te rijden zodat er direct kan worden overgeladen van overzetboot naar auto en omgekeerd. Parkeren kan voor 1 auto per groep (zie bordjes Boerderij en In Dubio). Altijd eerst overleggen met Hannah of Leo. De andere auto's kunnen op de beschreven parkeerplaatsen worden gezet. 

We houden u op de hoogte.

De In Dubio: 

Met ingang van 2020 is het ook mogelijk voor de verblijfsgasten van de In Dubio om een korte of langere rondvaart met de In Dubio te maken. Duur, doel en invulling is in overleg met Hannah en Leo.