Zoeken:  
Actueel

 

Laatste update: 20 september 2018.

Routewijzigingen:

Onze route A is op zich ongewijzigd maar de omgeving is wel veranderd. De loodsen en woonhuizen van v/h jachthaven Foekema zijn gesloopt. De oude haven is gedempt. En inmiddels is er een nieuwe waterpartij aangelegd. Het voorheen grote parkeerterrein van het dorpshuis is middels een wat merkwaardige bomenbak in twee kleinere parkeerterreinen gedeeld. Op het deel van het parkeerterrein dat het dichtst bij ons is, liggen grasstenen. Dat zijn parkeerplaatsen maar het lijkt of je op het gras staat. De capaciteit van de parkeervoorziening is nu verminderd. de gemeente heeft toegezegd dat er weer een uitbreiding van die capaciteit in het verschiet ligt. Maar wanneer???

Onze route B heeft in 2016 aan het eindpunt een geheel ander uiterlijk en een licht gewijzigde rijroute gekregen. Toen is het parkeerterrein en de rijbanen weer onder alle wildgroei vandaan gehaald. Er is nu weer een ongekend uitzicht. Na jarenlang een weelderig groen is het nu een kale vlakte. Begin 2019 zullen daar op enig moment huizen worden gebouwd en de parkeerinfrastructuur zal worden veranderd. We houden u op de hoogte.

Prijzen aangepast voor 2019:

Voor 2019 hebben we onze prijzen zo'n 2,5% verhoogd om de inflatie te compenseren. Maar ook hebben we de BTW verhoging van 6% naar 9% door moeten voeren. We hebben vaste perioden voor de verhuur gemaakt (afgezien van de speciale weekends zoals Pasen, Hemelvaart en Pinksteren): De 4-daagse midweek, het weekend en een 7 daagse week.  Het weekend begint vanaf dit jaar op vrijdag om 13 uur.