Zoeken:  
Actueel

 

Laatste update: 21 november 2021.

 

 

Corona en de groepsaccommodatie:

Onze accommodaties zijn momenteel gesloten. Per 1 april openen wij de deuren weer. Hoe het coronaregiem dan nog ingrijpt in onze bedrijfsvoering is nog niet duidelijk. Zodra er zaken bekend zijn komen die hier te staan.

Routewijzigingen:

Onze route A is op zich ongewijzigd maar de omgeving is wel veranderd. De loodsen en woonhuizen van v/h jachthaven Foekema zijn gesloopt. De oude haven is gedempt. En inmiddels is er een nieuwe waterpartij aangelegd. Daaromheen worden nu huizen gebouwd voor permanente bewoning. Het voorheen grote parkeerterrein van het dorpshuis is middels een wat merkwaardige bomenbak in twee kleinere parkeerterreinen gedeeld. Op het deel van het parkeerterrein dat het dichtst bij ons is, liggen grasstenen. Dat zijn parkeerplaatsen maar het lijkt of je op het gras staat. De capaciteit van de parkeervoorziening is nu verminderd. de gemeente heeft toegezegd dat er weer een uitbreiding van die capaciteit in het verschiet ligt. Maar wanneer???

Op onze route B zijn inmiddels de eerste 10 van de 12 recreatiewoningen afgebouwd. Het originele bouwbedrijf is inmiddels failliet gegaan. Per huis wordt er op dit moment door verschillende aannemers gewerkt om de huizen af te krijgen. Gelukkig is de grootste rotzooi opgeruimd en kan het openbare parkeerterrein nagenoeg geheel worden gebruikt. Gelukkig is onze nieuwe overzetplaats wel gereed. Inmiddels met verlichting maar nog zonder overzetbel. Het is nu ook mogelijk om een auto totaan de waterkant te rijden zodat er direct kan worden overgeladen van overzetboot naar auto en omgekeerd. Parkeren kan voor 1 auto per groep (zie bordjes Boerderij en In Dubio). Altijd eerst overleggen met Hannah of Leo. De andere auto's kunnenwel lossen op ons haventerrein maar moeten op de beschreven parkeerplaatsen worden geparkeerd. 

We houden u op de hoogte.

De In Dubio: 

Met ingang van 2020 is het ook mogelijk voor de verblijfsgasten van de In Dubio om een korte of langere rondvaart met de In Dubio te maken. Duur, doel en invulling is in overleg met Hannah en Leo.